Extra Show Ingepland André Hazes op Het Schlagerfestival Hasselt – België

André Hazes Jr Schlagerfestival

André Hazes Jr. – Voor het televisieprogramma In duet met Hazes zong Hazes junior het lied Bedankt mijn vriend van zijn in 2004 overleden vader in. Hazes jr. zingt sinds 2013 jaarlijks bij de Holland Zingt Hazes concerten in de Ziggo Dome, een meezingspektakel waarin bekende Nederlandse artiesten hits zingen van André Hazes.

André Hazes zorgt voor entertainment in België. André Hazes is een hoofdact in Hasselt op  Het Schlagerfestival. Hij is Belgie ook erg populair. Het festival was voor 3 dagen gepland. Maar met de aanwezigheid van Ande is er een extra dag ingepland en duurt het festival 4 dagen.

Naast zijn carrière in Nederland wordt er ook over de grens gewerkt. De Belgen horen onze André ook graag op het podium zijn liederen zingen. En ook daar wordt er uit volle borst meegezongen. De feesten waar hij aanwezig is trekken veel publiek en dat ook ditmaal het geval op het festival van schlagerliefhebbers.

André Hazes zijn optredens op eerdere edities van het festival zijn goed in de smaak gevallen. Hij is 2 keer eerder op Het Schlagerfestival geweest en heeft gezorgd voor een onvergetelijke avond.

Showdata:

  • Vrijdag 29 Maart 2019
  • Zaterdag 30 Maart 2019
  • Zondag 31 Maart 2019
  • Zaterdag 6 April 2019

Andere artiesten die aanwezig zijn op het schlagerfestival:

John Terra, Luc Steeno, Willy Sommers, De Romeo’s en Vader Abraham.

Ben jij een fan van schlager? Zorg dan dat je erbij! Het beloofd een super feest te worden, 2 weekenden lang!


Meer Muzieknieuws

ex P Diddy overleden Kim Porter
André Hazes Jr Schlagerfestival
spice girls